Opdrachten & Verkoop

Verkoop originele werken

Spreekt mijn werk u aan en wilt u een doek kopen voor thuis of bijvoorbeeld een bedrijfsruimte. Kom dan eens langs op een expositie en maak van dichtbij kennis met mijn werk.

Schilderij in opdracht

Uw droomschilderij laten maken? Dat kan. Heeft u foto’s of alleen herinneringen? Dan maak ik samen met u een uniek ontwerp. Ik bespreek met u de onderwerpen die u geschilderd wilt hebben alsmede de kleuren en de grootte van het doek. Foto’s of voorbeelden worden samen bekeken en gekozen, waarna u een kostenindicatie krijgt. 

Wanneer het globale ontwerp gekozen is begin ik met een aantal schetsen en wanneer u goedkeuring geeft ga ik beginnen met schilderen. Tijdens de voortgang hou ik u op de hoogte middels foto’s, uiteraard kunt u ook persoonlijk langs komen.

De onderwerpen die ik voor u kan schilderen zijn erg divers. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een bijzondere vakantie in het verre oosten, een avontuurlijke safari in Afrika, een strandvakantie in het Caribisch gebied of de Piramides in Egypte.
  • Uw geliefde (huis)dier: hond, kat, fret, konijn, paard, tropische vogels, reptielen.
  • Kinderschilderijen (klik hier): leuk als uniek (geboorte)cadeau.
  • Architectuur: huizen, kastelen, standbeelden.

Ik werk alleen met de top drie merken acrylverf en hoogwaardige kwaliteit doeken. Mijn schilderkunst bestaat uit voornamelijk tropische kleuren. Wilt u iets origineels laten maken zoals de “Blue Black Eurasian Art” dan is dat ook mogelijk.

Illustratie in opdracht

Illustraties

Naast schilderen verzorg ik ook illustraties. Dit kan heel divers zijn, een tekening of omslag voor een boek of een folder. Een ontwerp voor een logo, een unieke kaart of poster.

Ook grotere projecten zoals muurschilderingen of decorontwerp zijn te realiseren. Uiteraard alles in mijn eigen tropische stijl.

Neem voor meer informatie contact met mij op.


© Auli De - Tropical Art*Talents